Het weer in Helmond

 • Vandaag

  Za 21 mei 2022
  19 °C
 • Morgen

  Zo 22 mei 2022
  21 °C
 • Overmorgen

  Ma 23 mei 2022
  20 °C

Meer weer? Klik hier

Zaterdag 21 mei 2022
18.3 °c
2

Word jij onze 3,158e volger?

instagram

linkedin

Weerbericht: eerst nog regenachtig, vanaf vrijdag zomers weer

Entertainment


Woensdag en donderdag beloven nog twee relatief natte dagen te worden met regen en bewolking, maar daar lijkt vanaf vrijdag verandering in te komen. Volgens weerbureau WeerOnline keert de zomer komende vrijdag terug.

De vrijdag begint met bewolking waarbij de zon zich weer eens geregeld zal laten zien. De kans op neerslag blijft uit, maar de temperatuur blijft hetzelfde als woensdag en donderdag - namelijk maximaal 22 graden.

Vanaf zaterdag stijgt de temperatuur naar maximaal 26 graden en vanaf zondag trekt de bewolking nog meer weg en maakt plaats voor de zon.

Volgende week

Het weerbeeld van komend weekend, maximaal 26 graden met grotendeels kans op de zon maar ook hier en daar wat bewolking, zet zich volgende week door. Volgend weekend is er wel een kleine kans op een bui.

Ook in de week daaropvolgend lijkt het weerbeeld zich door te zetten, waardoor er komende twee weken eindelijk weer eens een zomerse periode is met veel zon en temperaturen tot maximaal 26 graden.

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Vacature-alert - 9 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 9 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Helmond, Eindhoven, Deurne, Mierlo, Nuenen, Aarle-Rixtel en Gemert.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Het weer in Helmond

 • Vandaag

  Za 21 mei 2022
  19 °C
 • Morgen

  Zo 22 mei 2022
  21 °C
 • Overmorgen

  Ma 23 mei 2022
  20 °C

Meer weer? Klik hier

Word jij onze 3,158e volger?

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!