1
Melding KNMI: code geel in Helmond van kracht van vandaag van 23.00 uur tot morgen 04.00 uur − meer info »

Word jij onze 3,100e volger?

instagram

linkedin

Weerbericht: eerst nog regenachtig, vanaf vrijdag zomers weer

Entertainment


Woensdag en donderdag beloven nog twee relatief natte dagen te worden met regen en bewolking, maar daar lijkt vanaf vrijdag verandering in te komen. Volgens weerbureau WeerOnline keert de zomer komende vrijdag terug.

De vrijdag begint met bewolking waarbij de zon zich weer eens geregeld zal laten zien. De kans op neerslag blijft uit, maar de temperatuur blijft hetzelfde als woensdag en donderdag - namelijk maximaal 22 graden.

Vanaf zaterdag stijgt de temperatuur naar maximaal 26 graden en vanaf zondag trekt de bewolking nog meer weg en maakt plaats voor de zon.

Volgende week

Het weerbeeld van komend weekend, maximaal 26 graden met grotendeels kans op de zon maar ook hier en daar wat bewolking, zet zich volgende week door. Volgend weekend is er wel een kleine kans op een bui.

Ook in de week daaropvolgend lijkt het weerbeeld zich door te zetten, waardoor er komende twee weken eindelijk weer eens een zomerse periode is met veel zon en temperaturen tot maximaal 26 graden.

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Helmond, Eindhoven, Deurne, Mierlo, Nuenen, Aarle-Rixtel en Gemert.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Word jij onze 3,100e volger?

Weer

Weer in Helmond

Maandag 06 december 2021

3.2 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 3,2 °C. - meer weer »

Ma

1 - 6 °

Di

2 - 6 °

Wo

1 - 3 °

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only