Het weer in Helmond

 • Vandaag

  Di 31 januari 2023
  8 °C
 • Morgen

  Wo 01 februari 2023
  7 °C
 • Overmorgen

  Do 02 februari 2023
  8 °C

Meer weer? Klik hier

Dinsdag 31 januari 2023
0.7 °c
2

Het weer in Helmond

Op zoek naar het actuele weer in Helmond? Dan ben je op de weerpagina van Helmond Nieuws aan het goede adres!

Op deze pagina vindt je het actuele weer in Helmond met daarbij de statistieken en de gemiddelde weerstatistieken van vandaag. Ook vindt je op deze pagina het landelijke weerbericht door het KNMI.

De statistieken van een bepaalde dag bekijken? Selecteer hieronder een datum:

Weerstatistieken van vandaag

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Nu 0.7 -2.7 10.8 2 ↓ 08:15 / 17:25 ↑
Gem 0.7 / 0.8 / -2.7 10.8 / 10.8 2 / 2 -

Weerstatistieken van gisteren

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Gem / / / / /

Weerbericht dinsdag 31 januari 2023

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De wind uit west tot zuidwest is matig, aan zee vrij krachtig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C aan zee tot dicht bij het vriespunt in het oosten en zuidoosten.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en plaatselijk valt er regen of motregen. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.
Vanmiddag trekken er enkele buien van noordwest naar zuidoost. In de loop van de middag klaart het in het noorden en midden op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het zuidoosten tot 9°C in het westen. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6 en in het Waddengebied hard, windkracht 7.
Vanavond zijn er opklaringen en blijft het vrijwel overal droog. Alleen in het zuidoosten kan eerst nog een bui voorkomen. De wind uit het westen is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6, in het noordelijk kustgebied mogelijk hard, windkracht 7.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 6°C aan zee en iets boven het vriespunt in het oosten en zuidoosten. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Morgenochtend neemt de bewolking toe en komen er vooral in het noorden en noordoosten enkele buien voor. Er is een kleine kans op hagel en onweer. De wind komt uit een westelijke richting en wordt vrij krachtig boven land en krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7, aan de kust en boven het IJsselmeer. In het noordelijk kustgebied wordt de wind stormachtig, windkracht 8 en zijn er zware windstoten van ongeveer 80 km/u mogelijk.
Morgenmiddag is er vrij veel bewolking en komen er vooral in het noorden en midden enkele buien voor. In het noordoosten is er een kleine kans op onweer en hagel. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit het westen en is vrij krachtig. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Aan zee zijn er zware windstoten mogelijk van ongeveer 80 km/u.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en regent het af en toe in de zuidelijke helft. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6 en in het Waddengebied af en toe hard, windkracht 7. (Bron:KNMI)

Uitgelicht door de redactie

Het weer in Helmond

 • Vandaag

  Di 31 januari 2023
  8 °C
 • Morgen

  Wo 01 februari 2023
  7 °C
 • Overmorgen

  Do 02 februari 2023
  8 °C

Meer weer? Klik hier

Word jij onze 3,253e volger?

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!