Het actuele weer in Helmond

Op zoek naar het actuele weer in Helmond? Dan ben je op de weerpagina van Helmond Nieuws aan het goede adres!

Op deze pagina vindt je het actuele weer in Helmond met daarbij de statistieken en de gemiddelde weerstatistieken van vandaag. Ook vindt je op deze pagina het landelijke weerbericht door het KNMI.

Weer op dit moment

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Nu 22.8 22.3 7.2 2 ↓ 05:43 / 21:43 ↑
Gem 18.6 / 23.2 22.5 / 18.1 0.0 / 14.4 1 / 3 -

Voorspellingen voor komende dagen

Dag Weerbeeld Min temp. ℃ Max temp. ℃
Ma 14 graden 23 graden
Di 16 graden 20 graden
Wo 14 graden 21 graden
Do 13 graden 23 graden
Vr 16 graden 23 graden

Weerbericht door het KNMI

Waarschuwingen 
In het oosten en noordoosten enkele onweersbuien met plaatselijk wateroverlast, code geel.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er komen enkele buien voor, in het oosten en noordoosten ook met onweer en veel neerslag in korte tijd. Van het westen uit wordt het geleidelijk droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 21°C vlak aan zee tot plaatselijk 26°C in het oosten van het land. Wel voelt het nog steeds benauwd aan. De wind komt uit westelijke richtingen en is zwak tot matig.
Vanavond trekken de buien weg en wordt het droog. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het zonnig, alleen in het oosten is er eerst nog bewolking. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit richtingen tussen west en zuidwest.
Morgenmiddag is het eerst zonnig, later ontstaan er landinwaarts enkele wolken. De maximumtemperatuur ligt tussen 22°C op de Wadden en plaatselijk 25°C in het zuidoosten. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit richtingen tussen west en zuidwest.
Morgenavond neemt van het westen uit de bewolking overal toe. Aan het eind van de avond valt er in het westen af en toe regen. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige tot vrij krachtige wind uit zuidwest.


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432