1

Word jij onze 2,888e volger?

instagram

linkedin

Kermis in Helmond stelt dit jaar niet veel voor

Politiek en gemeente


Nadat vorig jaar de kermissen in Helmond werden geschrapt als gevolg van de coronapandemie, meldde de gemeente eerder dat er in Helmond dit jaar toch twee kermissen georganiseerd worden.

Het laten doorgaan van de kermis zorgde bij veel mensen voor enthousiasme, maar lijken spreekwoordelijk van een koude kermis thuis te komen.

Weinig attracties

Komende vrijdag opent de kermis en is te bezoeken tot en met volgende week woensdag. Echter, zullen er niet veel attracties staan: in totaal staan er 14 uitbaters op het terrein waarvan 5 kramen met lekkernijen, 2 noodzakelijke diensten (EHBO en toiletten) en 7 attracties voor de allerkleinsten als een helikopter-draaimolen en een trampoline. 

In het najaar wordt er nog een kermis georganiseerd, met hopelijk meer attracties voor grotere doelgroepen.

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in politiek en gemeente


Word jij onze 2,888e volger?

Weer

Weer in Helmond

Woensdag 04 augustus 2021

12.9 °C

Zwaar bewolkt, temperatuur voelt aan als 12,9 °C. - meer weer »

Wo

13 - 21 °

Do

16 - 20 °

Vr

14 - 20 °

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only