1
Melding KNMI: code geel in Helmond van kracht van vandaag van 23.00 uur tot morgen 04.00 uur − meer info »

Word jij onze 3,100e volger?

instagram

linkedin

Pitloze witte druiven meest besteld bij Picnic in Helmond

Entertainment


Pitloze witte druiven worden het meest besteld onder inwoners uit Helmond bij Picnic, zo meldt de online supermarktketen dinsdagochtend.

Van verschillende regio's waar Picnic actief is, is een top-5 van meest bestelde producten opgesteld. Na de blauwe bessen op de nummer één positie in Helmond, volgen de producten Cola zero, fijne mini krieltjes, halfvolle koffiemelk van Melkan en gemengd gehakt van het huismerk.

Andere regio's

Volgens Picnic wordt er in Flevoland, anders dan in andere provincies, vooral veel vlees gegeten.

In Alkmaar bestaat de gehele top-5 uit gezonde producten (bloemkool (1), sperziebonen (2), prei (3), gewassen spinazie (4) en blauwe bessen (5)).

Vergeten groenten

Dit jaar analyseerde Picnic voor het eerst welke producten klanten vergaten te bestellen en die ze op het laatste moment nog toevoegden aan hun bestelling. Komkommer, courgette en paprika blijken voor klanten van de websuper bij de ‘vergeten groenten’ te horen. Ook geraspte kaas en drielaags toiletpapier worden bij het bestellen vaak over het hoofd gezien. 

In de app kunnen klanten aangeven welke producten zij missen in het assortiment. IJsblokzakjes werden in de eerste helft van het jaar het meest aangevraagd, gevolgd door gluten- en lactosevrij knäckebröd, Sungold kiwi’s, sojabonen en vegan burgers. Deze en vele andere aangevraagde producten zijn inmiddels aan het assortiment toegevoegd.

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Helmond, Eindhoven, Deurne, Mierlo, Nuenen, Aarle-Rixtel en Gemert.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Word jij onze 3,100e volger?

Weer

Weer in Helmond

Maandag 06 december 2021

3.2 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 3,2 °C. - meer weer »

Ma

0 - 6 °

Di

2 - 6 °

Wo

1 - 3 °

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only