Verbindt je met ons!

Entertainment

Lenteweer op komst: temperaturen richting de 22 graden

Lenteweer op komst: temperaturen richting de 22 graden

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Er is lenteweer op komst: komende dagen zal de temperatuur stijgen en zondag bereikt deze voorzichtig een hoogtepunt van 20 graden waarbij de zon veelal aanwezig is.

Ook na het weekend blijft het lenteweer aanhouden met lente-temperaturen: volgende week woensdag belooft het zelfs 22 graden te worden.

Voor op de langere termijn is de verwachting dat de gehele maand april een temperatuur zou hebben tussen de 15 en 22 graden.


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog