Verbindt je met ons!

Politiek en gemeente

Milieustraat in Helmond vanaf maandag gesloten vanwege Coronavirus

Milieustraat in Helmond vanaf maandag gesloten vanwege Coronavirus

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

De milieustraat aan de Gerstdijk in Helmond is met ingang van aankomende maandag voorlopig gesloten vanwege het coronavirus. Volgens de gemeente was het de afgelopen dagen te druk bij de milieustraat, ondanks de herhaalde oproepen om alleen naar de milieustraat te komen als het strikt noodzakelijk was.

Extra maatregelen op de milieustraat konden niet zorgen voor een afname van de bezoekersaantallen van afgelopen dagen. Dit maakte het erg lastig om de gezondheidsrichtlijnen van de overheid te kunnen hanteren, die verspreiding van het coronavirus moeten voorkomen. Daardoor is de veiligheid van bezoekers en medewerkers niet langer te garanderen.

De sluiting duurt naar verwachting tot en met maandag 6 april - in de tussentijd overlegt de gemeente samen met Blink en Suez over de mogelijkheid om de milieustraat daarna op aangepaste wijze te openen. Het verzoek is om afval, waarvoor u anders naar de milieustraat gaat, tot die tijd thuis te bewaren.

Inwoners kunnen afval niet naar een milieustraat in een andere gemeente brengen, er wordt bij de ingang gecontroleerd of diegene uit die betreffende gemeente komt.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog