Ontvang meldingen via Twitter DM!

almerenieuws
Aangemeld op:

Welkom in jouw persoonlijke Twitter-portaal, @!

Hieronder vindt je de door jou geplaatste reacties op artikelen via Facebook, je hebt de mogelijkheid om deze in te zien en eventueel offline te halen.

Het kan zijn dat sommige reacties die je hebt geplaatst, zijn verborgen - ons systeem detecteert reacties namelijk automatisch op relevantie. Zo worden reacties met bijvoorbeeld tags naar anderen op Facebook automatisch verborgen.

user
Reactie op ''
Almere Nieuws", $comments['message']); if(!empty($comments['answer'])){ ?>
Antwoord van de redactie:

Reactie is verborgen Reactie staat online - Geplaatst op om uur

Welkom in jouw persoonlijke Twitter-portaal, @!

Om zo goed mogelijk aan jouw verwachtingen te voldoen, kun je hieronder aangeven waarvoor je een privébericht wil ontvangen.

Je kunt deze instellingen altijd weer wijzigen door deze link op te slaan of aanmelden als privébericht te versturen naar ons via Twitter.

Wil je een uitgebreidere omschrijving? Scroll dan omlaag naar de uitgebreide uitleg door hier te klikken. Wil je je voor alle berichtgeving afmelden? Klik dan hier.

query("UPDATE site_twitter_subscribers SET street='0', zone='0', urgent='0', ov='0', car='0', competitions='0', weather='0', newsletter='0', last_update='".$last_update."' WHERE user_id='".$_GET['id']."' AND hash='".$slugdeletex."'"); ?>
Je bent succesvol afgemeld voor alle berichtgeving! De pagina wordt herladen..
Je bent momenteel afgemeld voor alle soorten berichtgeving. Wil je jezelf aanmelden? Kies dan hieronder je voorkeuren.
query("UPDATE site_twitter_subscribers SET street='".$_POST['street']."', zone='".$_POST['regio']."', urgent='".$_POST['urgent']."', newsletter='".$_POST['newsletter']."', ov='".$_POST['ov']."', car='".$_POST['car']."', competitions='".$_POST['competitions']."', weather='".$_POST['weather']."', last_update='".$last_update."' WHERE user_id='".$_GET['id']."' AND hash='".$slugdeletex."'"); mysqli_close($mysqli3); echo ''; header("Refresh: 2; URL=https://www.almere-nieuws.nl/twitter/edit/".$_GET['id']."/".$slugdeletex."/#form"); } } ?>
Soort Voorkeur
Straatmeldingen
Ontvang een melding wanneer er een P2000-melding is gemaakt vanuit jouw straat. Staat jouw straat er niet tussen? Mail ons dan eventjes zodat wij de betreffende straat handmatig in het systeem kunnen zetten en kunnen linken aan jouw account.
Buurtmeldingen
Ontvang een melding wanneer er nieuws is uit jouw buurt/wijk.
Urgent nieuws
Bijvoorbeeld bij vermissingen, steek- of schietpartijen, grote branden en dergelijke.
Urgente weerberichten
Wanneer het KNMI code geel, oranje of rood afgeeft vanwege bijzondere weersvoorspellingen.
Openbaar vervoer
Berichten bij (on)aangekondigde werkzaamheden aan het spoor en/of wanneer de treinen tijdelijk niet rijden.
Berichten voor automobilisten
Berichten bij (on)aangekondigde wegwerkzaamheden.
Nieuwsbrief
Je ontvangt elke zondag rond 09.30 uur een link naar het wekelijkse nieuwsoverzicht.
Winacties
Zo mis je nooit meer een kans op een prijs! Je ontvangt rechtstreeks een link naar de winactie om mee te doen.

Uitgebreide uitleg

Hieronder vindt je per categorie een uitgebreidere uitleg over wanneer je een bericht zult ontvangen.

  • Belangrijk nieuws: Je ontvangt een bericht bij steekpartijen, schietpartijen, aangetroffen verdachte pakketjes en vermissingen. Burgernet-berichten en P2000-meldingen worden niet verstuurd - pas op het moment dat er een artikel online is gezet ontvang je een bericht.
  • Weerberichten: Je ontvangt een bericht bij code geel, oranje of rood mits er door het KNMI voor minimaal 2 type weersomstandigheden wordt gewaarschuwd. Is er alleen kans op gladheid? Dan ontvang je geen bericht. Is er kans op gladheid en sneeuw? Dan ontvang je wèl een bericht.
  • Winacties: Je ontvangt een bericht zodra er een nieuwe winactie online staat.
  • Openbaar vervoer: Je ontvangt een bericht bij (on)aangekondigde werkzaamheden aan het spoor waardoor de treinen niet rijden en stremmingen in het busverkeer nav. bijvoorbeeld sneeuw of een ongeval.
  • Automobilisten: Je ontvangt een bericht bij (on)aangekondigde wegwerkzaamheden wat invloed heeft op automobilisten.

Belangrijke berichten ontvangen via een Twitter DM

Je kunt heel eenvoudig en gratis een bericht ontvangen via een direct message op Twitter bij belangrijk nieuws en nieuws uit jouw buurt. Hoe je jezelf daarvoor kunt aanmelden, lees je op deze pagina!

Je kunt je voorkeuren instellen om berichten te ontvangen bij belangrijk nieuws, buurtmeldingen, nieuws voor automobilisten, hinder in het OV, winacties en/of weerwaarschuwingen. Uiteraard kun je deze voorkeuren op ieder gewenst moment wijzigen en jezelf natuurlijk afmelden wanneer jij dat wilt.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Het enige wat je hoeft te doen is een privébericht sturen aan Almere Nieuws via Twitter met de tekst aanmelden. Het systeem heeft een aantal minuten nodig om je aanmelding te verwerken, wacht dus rustig af. Zodra je aanmelding is verwerkt, stuurt ons systeem je een berichtje terug met daarin de link om je voorkeuren op te geven.

Klik hierboven op de button om een conversatie te openen. Wij hebben het je gemakkelijk gemaaakt zodat je slechts enkel nog op 'verzenden' hoeft te klikken!


Voor welk soort berichten kan ik mij aanmelden?

Na aanmelding ontvang je via een privébericht een link waarbij je kunt aangeven of je een bericht zou willen ontvangen voor de volgende categorieën:

Belangrijk nieuws
Buurtmeldingen
Weeralarmen
P200-meldingen uit jouw straat
Weeralarmen
Winacties
Openbaar vervoer
Wegwerkzaamheden

Het lijken veel categorieën, maar zo kunnen wij beter inschatten of het bericht ècht aan je verwachtingen zal voldoen!