Het KNMI heeft voor zaterdag, voor de provincies Noord-Brabant en Limburg een hittewaarschuwing met bijbehorend code geel afgekondigd vanwege tropische temperaturen.

Volgens het KNMI kan het lokaal meer dan 35 graden worden, waardoor ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid extra moeten oppassen. Vanwege de hoge temperaturen, kunnen de twee bovengenoemde doelgroepen gezondheidsklachten ondervinden door de hitte. 

Daarom het advies om voldoende te blijven drinken, en vooral de schaduw en koelere plekken op te zoeken.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432