In winkelcentrum Brouwhorst in Helmond is donderdagmiddag een filiaal van Kruidvat overvallen. Dat meldt de politie.

Volgens de politie, kwam de overvaller rond 14.45 uur de winkel binnen en sloeg na zijn daad op de vlucht. Het is niet bekend of er iets is buitgemaakt, er raakte niemand gewond.

In de omgeving wordt gezocht naar een donker getinte man met een baardje. Hij droeg een capuchon over het hoofd, zwarte trui met witte letters en een zwarte broek. Een ieder die de man ziet, wordt gevraagd om het alarmnummer (112) te bellen.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360