Daar het zondag nog een relatief mooie dag was met veel opklaringen en zon, belooft komende week vooral een onstuimige week te worden: storm Corrie raast maandag over ons land en neemt naast windstoten, ook veel regen met zich mee.

Het KNMI heeft vanwege de storm voor het gehele land code geel afgekondigd. Code geel is in regio Noord-Brabant geldig vanaf maandagochtend 08.00 uur tot maandagavond 18.00 uur

Landinwaarts kunnen er volgens het KNMI windstoten voorkomen tot 90 kilometer per uur. Weggebruikers worden aangeraden om alert te zijn en eventueel de rijstijl aan te passen.

Na maandag

Ook de rest van de week belooft relatief ontstuimig te worden. Vrijwel op alle dagen kunnen er buien voorkomen en zal de zon zich voornamelijk achter een dikke laag bewolking verstoppen. 

Wel neemt de wind na maandag aanzienlijk af, er is de gehele week sprake van windkracht 4.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342