1

Word jij onze 3,033e volger?

instagram

linkedin

Verschillende overtredingen geconstateerd op industrieterrein Hoogeind na klachten omgeving

112


Naar aanleiding van klachten vanuit de omgeving zijn er op industrieterrein Hoogeind in Helmond woensdag verschillende overtredingen geconstateerd, zo meldt de gemeente.

Aanleiding van de klachten waren voornamelijk milieugerelateerd. Zo werden bodembedreigende stoffen niet juist opgeslagen en zijn er verschillende voertuigen weggesleept die verkeerd geparkeerd stonden. Ook waren er overtredingen met betrekking tot de brandveiligheid en is er een onderzoek ingesteld naar uitkeringsfraude.

"Alle overtredingen krijgen opvolging door een aanschrijving, hercontrole of een boete", zo laat de gemeente weten die benadrukt dat alle ondernemers op het industrieterrein goed hebben meegewerkt aan de controle.

Onder meer de gemeente, politie en douane waren betrokken bij de grootschalige actie.

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Vacature-alert - 23 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 23 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Helmond, Eindhoven, Deurne, Mierlo, Nuenen, Aarle-Rixtel en Gemert.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Word jij onze 3,033e volger?

Weer

Weer in Helmond

Maandag 18 oktober 2021

8.3 °C

Zwaar bewolkt, temperatuur voelt aan als 8,3 °C. - meer weer »

Ma

13 - 17 °

Di

16 - 17 °

Wo

8 - 11 °

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only