1

Word jij onze 3,033e volger?

instagram

linkedin

Eis van 4 jaar cel tegen Helmonder (51) vanwege jarenlange seks met meisje (14)

112


Tegen een 51-jarige man uit Helmond is dinsdag bij de rechtbank in Den Bosch 4 jaar cel geëist vanwege jarenlange seks met een 14-jarig meisje.

Het minderjarige slachtoffer is de dochter van de beste vriend van de verdachte, de strafbare feiten werden voor het eerst gepleegd in 2018. Tijdens de zitting verklaarde de man er nooit aan te moeten beginnen en zegt verkeerd gehandeld te hebben.

Het meisje zou zijn weggelopen van huis waarna de vader van het meisje aan de man vroeg om eens met haar te praten, gezien de vader niet meer tot haar doordrong. Bij de man thuis werden gesprekken gevoerd waar na een aantal gesprekken werd gezoend en vervolgens meerdere malen gemeenschap plaatsvond.

Relatie

Enige tijd later zocht de man met het meisje contact via internet met een ander stel. Gezien zij samen een hondje hadden aangeschaft, leek er sprake te zijn van een relatie. Volgens de man was zijn slachtoffer op meerdere vlakken volwassen maar, feit blijft dat de man strafbare feiten heeft gepleegd.

Volgens de officier van justitie is de verdachte een manipulatieve man die misbruik heeft gemaakt van het vertrouwen van het slachtoffer en eiste om die reden 4 jaar cel tegen de man. Het hondje zou zijn gebruikt als chantagemateriaal. Ook werd er kinderporno en een gaspistool bij de man aangetroffen.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Vacature-alert - 23 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 23 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Helmond, Eindhoven, Deurne, Mierlo, Nuenen, Aarle-Rixtel en Gemert.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Word jij onze 3,033e volger?

Weer

Weer in Helmond

Maandag 18 oktober 2021

8.3 °C

Zwaar bewolkt, temperatuur voelt aan als 8,3 °C. - meer weer »

Ma

13 - 17 °

Di

16 - 17 °

Wo

8 - 11 °

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only