1

Poging plofkraak bij Jan Linders in Helmond, winkel ontruimd

112

Bij een filiaal van supermarktketen Jan Linders aan de Dijksestraat in Helmond, is in de nacht van zondag op maandag een poging tot plofkraak gedaan. Dat meldt de politie.

De poging tot plofkraak werd pas maandagochtend ontdekt toen een gebruiker van de geldautomaat schade ontdekte. Vervolgens is de politie ingeschakeld, waarna de winkel werd ontruimd omdat niet duidelijk was om het gevaar werd geweken. Ook de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kwam ter plaatse. 

Op camerabeelden werd duidelijk dat er in de nacht rond 02.45 uur twee personen op een scooter geprobeerd hebben om de geldautomaat op te blazen. Nadat dit mislukte, gingen zij er vandoor.

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Word jij onze 2,888e volger?

Weer

Weer in Helmond

Woensdag 23 juni 2021

12.8 °C

Lichte motregen, temperatuur voelt aan als 12,2 °C. - meer weer »

Wo

11 - 21 °

Do

11 - 21 °

Vr

12 - 22 °

Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-