Verbindt je met ons!

Deals via Almere Nieuws

Samen met onze partners hebben wij een aantal deals beschikbaar welke mogelijk interessant zijn voor jou als lezer! Klik op 'meer informatie' om doorgeschakeld te worden naar onze partner.

- Bol.com-cadeaubon twv. €300,- bij je nieuwe Vattenfall-contract!

Aangeboden door Vattenfall

Meer informatie


- Gratis tablet bij je NHA Studie. Vraag nu gratis een proefles of studiegids aan!

Aangeboden door NHA

Meer informatie


- 10% korting op je nieuwe bril, vandaag besteld = morgen in huis!

Aangeboden door Charlie Temple

Meer informatie


- Sluit nu jouw reisverzekering af via OHRA: ga goed voorbereid op reis!

Aangeboden door OHRA

Meer informatie


Politiek en gemeente

Winterweer op komst: weekend kans op sneeuw tot 20 centimeter!

Winterweer op komst: weekend kans op sneeuw tot 20 centimeter!

Er is winterweer op komst! Komend weekend krijgt Nederland te maken met een koud gebied afkomstig uit Rusland waardoor het flink zal gaan vriezen en ook een dik pak sneeuw wordt verwacht. 

Naar verwachting bereikt het koude front aan het begin van het weekend ons land en zal de temperatuur dalen tot onder het vriespunt. Overdag zijn er temperaturen van -7 mogelijk, de laag sneeuw kan lokaal 20 centimeter dik worden. Zaterdag zal het eerst gaan regenen waarna de temperatuur onder het vriespunt gaat en de regen overgaat in droge sneeuw.

"Vooral in midden van het land sneeuw"

Het KNMI verwacht vooral sneeuw in het midden van het land, en juist aan de randen van Nederland (Limburg en Groningen) minder sneeuw. Het weerinstituut verwacht lokaal 20 centimeter sneeuw, maar het zou een woordvoerder niets verbazen wanneer er meer dan 20 centimeter sneeuw valt.

 

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.
Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


26-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.


Actuele artikelen

Ben jij de 2.785e volger?

2,038
239
508

Deals en tips voor jou..

Omhoog