Verbindt je met ons!

Deals via Almere Nieuws

Samen met onze partners hebben wij een aantal deals beschikbaar welke mogelijk interessant zijn voor jou als lezer! Klik op 'meer informatie' om doorgeschakeld te worden naar onze partner.

- Gratis tablet bij je NHA Studie. Vraag nu gratis een proefles of studiegids aan!

Aangeboden door NHA

Meer informatie


- Bol.com-cadeaubon twv. €300,- bij je nieuwe Vattenfall-contract!

Aangeboden door Vattenfall

Meer informatie


- 10% korting op je nieuwe bril, vandaag besteld = morgen in huis!

Aangeboden door Charlie Temple

Meer informatie


- Sluit nu jouw reisverzekering af via OHRA: ga goed voorbereid op reis!

Aangeboden door OHRA

Meer informatie


Politiek en gemeente

Helmonder Rob Aarts ontvangt koninklijke onderscheiding

Foto: Knoops Fotografie

Helmonder Rob Aarts ontvangt koninklijke onderscheiding

De heer Rob Aarts uit Helmond ontving woensdagavond een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Elly Blanksma. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering van Korfbalclub DSC te Eindhoven.

De burgemeester liet via een livestream weten dat het Zijne Koninklijke Hoogheid heeft behaagd de heer Aarts te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij nam na 8 jaar afscheid als voorzitter van DSC.

Later op de avond kreeg de heer Aarts de versierselen opgespeld door zijn echtgenote vanwege de Coronaregels in aanwezigheid, op gepaste afstand, van burgemeester Blanksma.

Allerlei functies

De heer Aarts heeft ruim 30 jaar allerlei functies bij de Eindhovense Korfbalvereniging DSC (voorheen KV DETO) bekleed. In 1989 werd hij lid van de korfbalvereniging en werd hij direct trainer/coach. Later werd hij trainer/coach van breedte-korfbalteams en in 1997 bestuurslid technische zaken (1997-2012). In 2012 volgde de logische stap tot voorzitter van de Korfbalvereniging DSC met 450 leden.

Hij initieerde in 2014 het informele overleg tussen de korfbalverenigingen in de Regio Eindhoven. Dit gaf regionaal een geweldige impuls om zo kennis te delen en 'Samen Sterker' te worden. De heer Aarts was ook betrokken bij de ontwikkeling van jeugdige talenten door zijn rol in de RTC Zuid van het KNKV (Koninklijke Nederlandse Korfbal Verbond).Een inspirator en voorbeeld hoe je binnen een vereniging met vrijwilligers omgaat.

Hij trok zijn vereniging naar een hoger plan zowel in technisch opzicht als het werken aan de belangrijkste kernwaarde: verbinding.

 

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.
Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


26-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.


Actuele artikelen

Ben jij de 2.785e volger?

2,038
239
508

Deals en tips voor jou..

Omhoog