Verbindt je met ons!

Politiek en gemeente

Albert Heijn Torenstraat tijdelijk dicht vanwege vernieuwing concept

Het team van Albert Heijn XL Helmond. (foto door: Albert Heijn/Andries van der Ree)

Albert Heijn Torenstraat tijdelijk dicht vanwege vernieuwing concept

Mis geen aanbiedingen meer in Helmond!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

De Albert Heijn XL aan de Torenstraat in Helmond sluit zondagavond 12 mei tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde XL is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten.

De medewerkers kijken reikhalzend uit naar de opening: "De winkel wordt prachtig en die willen we graag aan klanten laten zien. Onze medewerkers staan straks klaar om je wegwijs te maken in de vernieuwde XL", zegt supermarktmanager Yorg van den Boogaard.

Hij nodigt iedereen uit om aanwezig te zijn bij de heropening op vrijdag 31 mei om 11.00 uur. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties.

Grote operatie

Tijdens de verbouwing zijn klanten welkom bij een van de andere Albert Heijn-winkels in Helmond: die zijn geschikt gemaakt om de extra drukte goed op te vangen. Yorg van den Boogaard: "Ook kunnen klanten boodschappen online bestellen via ah.nl en deze thuis laten bezorgen."

De verbouwing van het filiaal maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog