Verbindt je met ons!

112

Woning aan Drebbelstraat door burgemeester gesloten na aantreffen hennepplantage

Woning aan Drebbelstraat door burgemeester gesloten na aantreffen hennepplantage

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Burgemeester Blanksma heeft afgelopen vrijdag een woning aan de Drebbelstraat voor drie maanden gesloten nadat er eerder een hoeveelheid drugs werd aangetroffen.

Al op dinsdag 19 maart stelde de politie een onderzoek in bij de woningen waarbij er tijdens het doorzoeken van de betreffende woning een hennepkwekerij werd aangetroffen bestaande uit 145 hennepplanten.

Op basis van de rapportage door de politie aan de burgemeester besloot de burgemeester om de bewoners per brief te informeren over de sluiting van de woning. "De sluiting maakt een einde aan de verboden situatie ter bescherming van de openbare orde en het woon- en leefklimaat", aldus een woordvoerder van de burgemeester.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog