Verbindt je met ons!

112

Politie extra alert bij moskeeën en islamitische basisschool in Helmond na schietincident in Utrecht

Politie extra alert bij moskeeën en islamitische basisschool in Helmond na schietincident in Utrecht

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Naar aanleiding van een schietincident in Utrecht, is de politie in Helmond extra alert bij moskeeën en een islamitische basisschool.

Maandagochtend schoot een Turkse man meerdere keren in een tram waarbij meerdere gewonden vielen. Over de toedracht is nog veel onduidelijk.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog