Verbindt je met ons!

112

4 doden na aanrijding tussen vrachtwagen en bestelbus in Helmond

4 doden na aanrijding tussen vrachtwagen en bestelbus in Helmond

Mis geen aanbiedingen meer in Helmond!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een bestelbus op de N270  in Helmond zijn maandagmiddag 4 doden gevallen. Dat meldt de politie.

De vier doden zaten allen in de bestelbus. Naast de dodelijke slachtoffers zijn er ook nog een aantal personen zwaargewond geraakt, onder wie de vrachtwagenchauffeur.

De N270 is in verband met het zware ongeval in beide richtingen afgesloten, automobilisten wordt geadviseerd om een andere route te nemen. 

De weg blijft naar verwachting nog een aantal uren afgesloten.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog