Verbindt je met ons!

112

Helmonder voor zevende keer betrapt op rijden zonder rijbewijs, auto in beslag genomen

Helmonder voor zevende keer betrapt op rijden zonder rijbewijs, auto in beslag genomen

De politie heeft dinsdag tijdens een verkeerscontrole een man uit Helmond voor de zevende keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

Volgens de politie probeerde de man tijdens de controle te slim af te zijn door een valse naam op te geven.

Voor beide overtredingen is vervolgens een proces-verbaal opgemaakt, ook heeft de politie de auto van de man in beslag genomen.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog