Nieuwe attracties op Helmondse kermissen


Het jaar 2018 belooft wederom een mooi kermisjaar te worden voor de kermissen in Helmond: er zullen namelijk een aantal nieuwe attracties worden opgesteld op het terrein.

De kermissen dit jaar zullen worden opgesteld op Markt, Ameideplein, de Watermolenwal, Speelhuisplein, Havenpark en langs de Havenweg.

Van 30 maart tot en met 8 april wordt de voorjaarskermis georganiseerd waar 50 attracties worden opgesteld. Tijdens de zomerkermis van 5 juli tot en met 11 juli zijn dit in totaal 60 attracties.

Spectaculair

Er komen enkele spectaculaire attracties op de zomerkermis zoals de Goldmine Tower en de  
Rock-it welke uniek zijn in hun soort: de draaiende effecten leveren beslist een zeer speciale ervaring op.

Ook de Air Race Bungee, Muziekexpres, Jumper, Thriller (Spookhuis), Jumbo zullen op de zomerkermis een echte blikvanger zijn en voor het nodige spektakel zorgen. De Rock-it is een schommel die met 4 gondels de lucht in slingert en over de kop gaat. 

"Stuk voor stuk attracties waar een echte kermisliefhebber toch een keer in moet zijn geweest!", vertelt een woordvoerder van de gemeente Helmond.

Meer attracties

Verder zullen de attracties de Rups, Turbopolyp, BoosterMaxx, Fire Department (Funhouse) te zien zijn. Dit bijzonder mooie Funhouse komt ook naar de Helmondse voorjaarskermis.

"Al met al zorgen de vele attracties, vermaak- en verkoopzaken ervoor dat jong en oud zich op een betaalbare manier kunnen amuseren", vertelt de woordvoerder.
 

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.

Meer artikelen in entertainment


Word jij onze 2,859e volger?

Weer in Almere

15.0 °C, voelt als 12.8 °C
windkracht 3 (14.4 km/u)
zon 06.25 uur op en 20.47 uur onder

Vandaag tussen de 4 en 17 graden.

20 apr


Statistieken van vandaag

Hoogste temperatuur: 16.6 °C
Laagste temperatuur: 2.6 °C
Hoogste gevoelstemperatuur: 16.5 °C
Laagste gevoelstemperatuur: -0.4 °C

Hardste windkracht: 3 (18.0 km/h)
Zwakste windkracht: 1 (0.0 km/h)


Verwachtingen

Di 4.2 °C / 13.4 °C
Wo 5.3 °C / 9.9 °C
Do 3.6 °C / 9.9 °C
Vr 4.6 °C / 11.3 °C
Za 4.8 °C / 11.3 °C
Zo 3.9 °C / 10.5 °C