Verbindt je met ons!

Entertainment

Nieuwe attracties op Helmondse kermissen

Nieuwe attracties op Helmondse kermissen

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Het jaar 2018 belooft wederom een mooi kermisjaar te worden voor de kermissen in Helmond: er zullen namelijk een aantal nieuwe attracties worden opgesteld op het terrein.

De kermissen dit jaar zullen worden opgesteld op Markt, Ameideplein, de Watermolenwal, Speelhuisplein, Havenpark en langs de Havenweg.

Van 30 maart tot en met 8 april wordt de voorjaarskermis georganiseerd waar 50 attracties worden opgesteld. Tijdens de zomerkermis van 5 juli tot en met 11 juli zijn dit in totaal 60 attracties.

Spectaculair

Er komen enkele spectaculaire attracties op de zomerkermis zoals de Goldmine Tower en de  
Rock-it welke uniek zijn in hun soort: de draaiende effecten leveren beslist een zeer speciale ervaring op.

Ook de Air Race Bungee, Muziekexpres, Jumper, Thriller (Spookhuis), Jumbo zullen op de zomerkermis een echte blikvanger zijn en voor het nodige spektakel zorgen. De Rock-it is een schommel die met 4 gondels de lucht in slingert en over de kop gaat. 

"Stuk voor stuk attracties waar een echte kermisliefhebber toch een keer in moet zijn geweest!", vertelt een woordvoerder van de gemeente Helmond.

Meer attracties

Verder zullen de attracties de Rups, Turbopolyp, BoosterMaxx, Fire Department (Funhouse) te zien zijn. Dit bijzonder mooie Funhouse komt ook naar de Helmondse voorjaarskermis.

"Al met al zorgen de vele attracties, vermaak- en verkoopzaken ervoor dat jong en oud zich op een betaalbare manier kunnen amuseren", vertelt de woordvoerder.
 


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog