Verbindt je met ons!

Entertainment

Rob Bouwman wint Keijebijters Kletstoernooi 2018

Foto: filmstill YouTube/Omroep Brabant

Rob Bouwman wint Keijebijters Kletstoernooi 2018

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Helmonder Rob Bouwman heeft maandagavond het Keijebijters Kletstoernooi in Helmond gewonnen. Met zijn act als Robke de Taxichauffeur wist hij de jury het meest te overtuigen: hij mag zich dan ook Opperkletsmajoor 2018 noemen.

In de finale nam Bouwman het op tegen Rob Scheepers, Boy Jansen en Peter van der Maas.

Debuut

Nooit eerder stond Bouwman in de ton, wel heeft hij eerdere podiumervaring doordat hij deel uitmaakt van amusementsgroep Hers en Dwers.

"Dit kan niet, heel onwerkelijk" was de eerste reactie van Bouwman toen hij zijn naam hoorde als winnaar aan het eind van de avond.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog