1

Word jij onze 2,888e volger?

instagram

linkedin

Vrijdag broeierig warm, vanaf de middag kans op zware onweersbuien, windstoten en veel neerslag

Overige


Vrijdag wordt het broeierig warm, zo loopt de temperatuur in Helmond op tot maximaal 31 graden. In combinatie met een hoge luchtvochtigheid, zal de warmte als 'drukkend' aanvoelen - zo voorspelt weerbureau WeerOnline.

In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg ons land al te maken met zware onweersbuien waarbij in korte tijd veel neerslag viel.

Vrijdagmiddag

Vanaf de middag ontstaan de eerste onweersbuien in het zuiden, die zich vervolgens vanaf de namiddag / het begin van de avond verplaatsen in noorderlijke richting. "Deze onweersbuien kunnen fel uitpakken met kans op hagel en (zeer) zware windstoten. Ook kan er in korte tijd veel regen vallen met plaatselijk wateroverlast tot gevolg", aldus WeerOnline.

In de nacht van vrijdag op zaterdag klaart de lucht weer op en is ons land bedekt met bewolking. Zaterdag overdag wisselt de bewolking zich af met periodes van zon, maximaal 26 graden.

Mis nooit meer nieuws uit Helmond!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Helmond? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in overige


Word jij onze 2,888e volger?

Weer

Weer in Helmond

Woensdag 04 augustus 2021

13.5 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 13,5 °C. - meer weer »

Wo

13 - 21 °

Do

16 - 20 °

Vr

14 - 20 °

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only