Tijdens dit bijzondere jaar, waarin de feestdagen er anders uitzien dan normaal, laat Helmond Marketing de mooiste kerstwensen uitkomen: bezoekers van het centrum van Helmond mogen een wens doen voor een ander die een cadeautje verdient. 

Alle wensen worden opgehangen in de kerstboom op de Markt. De meest bijzondere wensen worden vervuld in samenwerking met lokale ondernemers.   

Door het uitbreken van het coronavirus, zag dit jaar er heel anders uit dan normaal. Ook de feestdagen zullen veel mensen op een andere manier vieren. Voor Helmond Marketing was dit dé reden om de kerstboom op de Markt om te toveren tot wensboom. Stadsmarketeer Loes Swinkels legt uit: "Met deze actie willen we mensen die iets extra's verdienen verrassen. Als lichtpuntje in donkere tijden of een bedankje voor iemand die een ander geholpen heeft. Een wens doen voor een ander, past perfect bij de kerstgedachte."

Wens doen 

Bij verschillende ondernemers, zoals stadsbrouwerij De Deftige Aap, restaurant Il Borgo en boekhandel De Ganzenveer zijn vanaf 8 december speciale wenskaarten in de vorm van een kerstbal verkrijgbaar. De wensen kunnen tot en met 24 december ingeleverd worden - dit kan bij de deelnemende ondernemers of bij de huiskamer van de kerstman aan de Elzaspassage 49-51. 

Gedurende de actieperiode en na de feestdagen selecteert Helmond Marketing de mooiste wensen en vervullen zij deze samen met lokale ondernemers. Op deze manier krijgen ook zij een steuntje in de rug. 


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360