Verbindt je met ons!

Politiek en gemeente

Paasweekend: "Veel zon en temperaturen boven de 20 graden"

Paasweekend: "Veel zon en temperaturen boven de 20 graden"

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Het ziet er naar uit dat het Paasweekend zonnig wordt met temperaturen boven de 20 graden, zo voorspelt weerdienst Weerplaza maandag.

"We houden vijf dagen van tevoren altijd een paar slagen om de arm", aldus meteoroloog Wilfred Janssen. "Maar het lijkt erop dat het toplenteweer gaat worden. Vrijwel overal in het land kun je in een T-shirt een terrasje gaan pakken."

Volgens de meteoroloog zijn de nachten nog wel erg koud.

Temperaturen in Helmond

Nog tot aan woensdag blijft het 'frisjes' met temperaturen tot 17 graden, vanaf donderdag stijgt de temperatuur tot boven de 20 graden en vrijdag zelfs 23 graden.

In het vooruitzicht is te zien dat het weerbeeld aanhoudt tot dinsdag, zo worden er volgende week wat regenbuien voorspeld.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog