De gemeente Helmond start in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen vanaf komende woensdag met het organiseren van muzikale politieke cafés in de Cacaofabriek.

In totaal worden er drie woensdagavonden besteed aan de muzikale politieke cafés waarbij de politieke partijen en hun verkiezingsprogramma's centraal staan.

"Lijsttrekkers vertellen aan de hand van hun favoriete nummers over zichzelf, hun partij en het verkiezingsprogramma. Middels zelfgekozen muziek laten zij hun stem horen", aldus een woordvoerder van de gemeente Helmond.

De avonden zijn bedoeld om kiezers op een informele manier kennis te laten maken met de lijsttrekkers. De muzikale politieke cafés zijn geheel gratis en duren van 20.00 tot 22.30 uur.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit overige


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360